MHP Gaziosmanpaşa'da Yol Haritasını Belirledi.

Geçtiğimiz hafta kongresini gerçekleştiren MHP İlçe Başkanlığı, Ahmet Özen başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili olarak Gophaber'e açıklamalarda bulunan Başkan Özen "İlçe kongremizi yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Kongre sürecinde çalışmalarda bulunan partililerimize, kongremize katılan duayen isimlerimize, delegelerimize, parti üyelerimize ve misafirlerimize katıldıkları için teşekkür ediyorum.

Kongre sonrasında görev dağılımını gerçekleştirdik. Bu dağılımda toplumun çeşitli kesimlerine ilgilendiren konularda direk başkan yardımcılığı atadık. Yani 20'nin üzerinde STK ve diğer konularla ilgili sorumlu başkan yardımcılığı görevlendirmesi yaptık. Yine ilçeyi beş ayrı bölgeye ayırarak, beş ayrı bölge başkanlığı görevlendirmesinde bulunduk.

Yaptığımız bu görevlendirmeler ve 4 Ocak 2015'deki İl Kongremiz sonrası seçim programlarımızı başlatacağız. Devam eden ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız daha da hızlanacak. Kadın kollarımızın çalışmaları zaten devam ediyor. Onlarda tempoyu artıracak. 2015 Genel Seçimlerinde MHP'nin iktidarı için Gaziosmnapaşa'da yüksek oy almayı hedefliyoruz" dedi.