Şampiyon Behçet Canbaz Anadolu Lisesi Oldu.

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziosmanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Türk Kızılay’ı Gaziosmanpaşa Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği ‘‘Yaşam Boyu Spor Projesi’’Kapsamında düzenlenen Genç Erkek Basketbol Turnuvası Fahrettin Özüdoğru Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin Spor Salonunda 17-30 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleşti.

            Gaziosmanpaşa İlçesinden 14 Lise Basketbol Takımı katıldı. Düzenlenen Turnuva 4 Grupta yapılan maçlar sonucunda gruplarında ilk ikiye giren takımlar sırasıyla çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla sona erdi. Müsabakalar dostluk ve kardeşlik havasında  geçerken okullar birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.  Ödül töreni ise 30 Aralık 2014 Salı günü oynanan üçüncülük dördüncülük ve final maçının ardından Fahrettin Özüdoğru Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin Spor Salonunda yapıldı.

           Ödül Törenine, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim  Müdür Vekili Yusuf Uzantı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Duman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma Öcal,  Fahrettin Özüdoğru  Çok Programlı Anadolu Lisesinin  Müdürü Abdulkadir ÖZKUL ve Behçet Canbaz Anadolu Lisesi Okul Müdürü  Durmuş ÖZER ve yarışmacı öğrencilerin velileri ile  öğrenciler katıldı.

Dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaları protokol tarafından takdim edildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Genç Erkek Basketbol  turnuvası öğrencilerde Basketbol sporuna karşı ilgi uyandırmakta ve Sosyal gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Turnuvada Dereceye Giren Okullar

1. BEHCET CANBAZ ANADOLU LİSESİ      

2. FAHRETTİN ÖZÜDOĞRU ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ                             

3. ÖZEL MAVİGÜN KOLEJİ           

4. GAZİOSMANPAŞA ANADOLU LİSESİ