Ak Parti Gaziomanpaşa'dan İl Kongresi Sonrası Açıklama

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı, 5. Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongresi sonrası bir açıklama yaptı. İlçe Başkanlığından yapılan açıklama şöyle oldu:

"Değerli Teşkilat Mensuplarımız Ve Sevgili Gaziosmanpaşalılar; 8 Şubat Pazar Günü İstanbul 5.Olağan İl Kongresinde Sinan Erdem Spor Kompleksinde  Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Olarak  Ana Kadememizle, Kadınkollarımızla, Gençlikkollarımızla, Meclisüyelerimizle, Mahalle Teşkilatlarımızla  Ve Sevgili Gaziosmanpaşalılarla Yoğun Bir Katılım Gerçekleştirerek İstanbul İl Kongresine Damgamızı Vurduk. Muhteşem Teşkilatımızın Bitmek Bilmeyen Coşkusu, Enerjisi, Gayreti Bizleri Ve Tüm İstanbulluları Derin Etkiledi Başta İlçe Başkanımız Av. Şahin Pirdal Ve Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta Her An Her Daim Teşkilatımızla İç İçe Olarak Kongredeki Bayram Coşkusuna Renk Kattılar.Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Olarak Stad İçinde Yapılan Tezahürat Ve Pankart Şovumuzla Sinan Erdem Spor Salonun Da Tarih Yazdık. 

Bu Duygu Ve Düşüncelerle Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı Olarak Kongrede Emeği Geçen Tüm Teşkilat Mensuplarımıza Şükranlarımızı Sunar Yeni Seçilen İl Başkanımız Sayın Selim Temurci Ve Ekibnine Yeni Görevlerinde Başarılar Dileriz."