Fatih, Dr. Cengiz Alp i meclise yolluyor

Kahvaltı programına katılan Fatihliler, Tanıtım programını şölene çevirdiler.

TBMM yolunda emin adımlarla yürüyen ve Sarıyer siyasetinin önemli isimlerinden biri olan CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp’in ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Fatih ilçe örgütü ile buluşmasında âdete izdiham yaşandı. Dr Cengiz Alp’e destek sözü veren ilçe örgütü. Dr. Cengiz Alp’in konuşmasını ayakta alkışladılar. Sık sık, “Başbakan Kılıçdaroğlu”  ve “ Cengiz Alp meclise” sloganları ile sözü kesildi.

"Test edilmeyen, tanınmayan milletvekili aday adaylarına sakın oy vermeyin. Bir örneğini daha yeni yaşadık." Diyen Dr. Cengiz Alp,” CHP'den geçtiğimiz günlerde istifa eden İstanbul Milletvekili Ercan Cengiz, örneği yanı başımızda duruyor. Bu Milletvekilini kimse bilmiyor, nereden nasıl geldi. Ben bu arkadaşımızın CHP’li olduğuna bile inanmıyorum. Sizden ricam aday adaylarını inceleyin. Ben milletvekili olursam; Milletvekili olan sizler olacaksınız. Ben sizler adına vekâleten orada olacağım” dedi.


Seçime giden yolda emek verenlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ve milletvekili olduğu takdirde kadın ve gençlik kolları gibi, partinin tüm üyelerinin emeğini karşılıksız bırakmayacağını da ifade eden Dr. Cengiz Alp, “Biz bu yolda kendini ortaya koyup, seçimi kazanmamızı sağlayacak her bireyin oyunu almayı hedefliyoruz. Hiç kimsenin emeğini, gururunu, onurunu, çabasını göz ardı etmeyeceğiz. Onları baş tacımız yapacağız. Gezi parkı ruhunu birlikte tekrar yaşatacağız” dedi.