Başkan Gençleri “On Yirmi Bilgievleri”ne Davet Etti...

“Huzur Başkenti Eyüp”ün Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı karşılarında gören semt sakinleri, yaptığı hizmetler için hayır duaları ettiler.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Huzur Başkenti Eyüp”ün tüm cadde sokaklarını adım adım dolaşarak vatandaşı dinlemeye devam ediyor. Gece gündüz demeden Eyüplülerin huzuru için çalışan Başkan Remzi Aydın bugün Çırçır Mahallesi’nin sokaklarını gezdi. Başkan Aydın, yollarda gördüğü aksaklıkların giderilmesi için talimat verdi.  

Esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Aydın, sohbetler sırasında Eyüp Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı. Başkan Aydın’ı karşılarında gören bazı semt sakinleri yanına gelerek yaptığı hizmetler için hayır duaları ettiler.

Mahallede dolaştığı sırada karşılaştığı gençlerle de sohbet eden Başkan Remzi Aydın, gençlere boş zamanlarında spor yapmaları nasihatinde bulundu. Ayrıca Eyüp Belediyesi’nin gençler için başlattığı en önemli projelerinden birisi olan On Yirmi Bilgi Evleri’ne gitmeleri ve hizmetlerinden yararlanmaları tavsiyesinde bulundu.