Başkan Aydın: Destek Bizden Spor Sizden

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın da katılarak bizzat dağıttığı spor malzemeleri okul yetkililerine teslim edildi.

Geleceğin Türkiye’sinde gençlerin sağlıklı ve aktif olmaları için spora büyük önem veren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, okullara spor malzeme yardımlarına devam ediyor. Sabah gerçekleştirilen organizasyonda, Şehit Öğretmenler ilköğretim Okulu, Hacı İslam Ülker, Şakire Ülker İlköğretim Okulu ve Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde spor malzemelerin dağıtımını yapan Başkan Remzi Aydın, Okul Müdürleri ve Öğretmenlerle de görüşüp bilgi alışverişinde bulundu. Geleceğin yöneticilerinin yetişmesinde sporun önemine değinen Aydın “Bilgi evlerimiz sizin için var. Bizimle temasa geçinki size yardımcı olabilelim. Siz bizim övünç kaynağımızsınız. Sizi seviyoruz. Kendinizi iyi yetiştirmeniz için Belediye olarak sunduğumuz imkanlardan faydalanın. Hepinize başarılar diliyorum” dedi. Öğleden sonra Eyüp İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen törene katılan Başkan Remzi Aydın’ı burada coşkulu bir öğrenci grubu alkışlarla karşıladı.

BU DESTEKLERİN EŞİ BENZERİ YOK

Dağıtım öncesi bir konuşma yapan okul müdürü Ali Keleş, Başkan Remzi Aydın’a okulları için yaptığı her türlü destek için teşekkür etti. Eyüp İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Akgün de yaptığı konuşmada pek çok hizmeti belediye ile işbirliği içinde gerçekleştirdiklerini belirterek, “Başkanımız 10 spor salonumuzun tadilatı için bizlere söz verdi. Huzurunuzda kendisine teşekkürlerimizi iletiyorum. Ben başka yerlerde de görev yaptım ancak belediye ve milli eğitimin bu kadar yakın ve koordineli bir işbirliği içinde olduğu başka bir yere rastlamadım. Ayrıca başkanımızın okullarımıza verdiği desteğin başka hiçbir ilçede, hiçbir ilde bir örneği daha yok. Böyle bir belediye başkanımız olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dile konuştu.

BAŞKAN AYDIN; “HEPİNİZ SPOR YAPIN İSTİYORUM”

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da konuşmasında, “Sizleri çok sevdiğimi ve sizlere önem verdiğimi vurgulamak istiyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bir gün bizim bulunduğumuz koltukta sizler olacaksınız. İyi yetişmeniz lazım, topluma faydalı bireyler olmanız lazım. Eğitiminize katkı veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Hepiniz spor yapın istiyorum. Sizlere güveniyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Yapılan törenin ardından öğrenciler Başkan Remzi Aydın’la fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştılar. Bazı öğrenciler de Başkan Aydın’la bol bol selfie çekti. Destek Bizden Spor Sizden projesi kapmasında ilçedeki tüm okullara aralarında forma, şort, farklı branşlarda kullanılmak üzere top ve satranç takımlarının da olduğu onbinlerce malzeme dağıtılacak.