Eyüp'te 40'ı Çıkaranlar Buluştu

Eyüp Belediyesi 40'lıkları Buluşturdu...

Eyüp Belediyei ilçede yaşayan ve 40 yılını dolduran 40 evli çifti bir araya getirdi. Eyüp Meydanı'nda başlayan porgram, Piyerloti'de devam etti. Eyüp Meydanı'daki programa Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, AK Parti İstanbul milletvekili Sevim Savaşer, İstanbul milletvekili adayı Mehmet Er, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Habibe Çiftçioğlu ile AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda vatandaş katıldılar.

1950, 60, 70'lerin eski model Chevrolet ve diğer marka araçlarla Eyüp Meydanı'na gelen 40 yılını dolduran, 40 çift doyumsuz bir güne başladılar. Meydan'dan yine eski model araçlarla ayrılan çiftler, Eyüp turu atarak Piyerloti tepesine gittiler. Burada mola veren çifler, eski aşklarını tazelediler.

Başkan Aydın etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada "Eyüp'te 40 Yıldır evli çiftlerimizle harika bir gün geçirdik. Eyüp Sultan ve Pierre loti'nin ardından yediğimiz akşam yemeğine büyüklerimizin çocuklarını ve torunlarında davet ettik. Katılım Gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ederim." Dedi.

Programa katılan çifler yaşadıkları bu mutlu ve eğlenceli günden dolayı Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'a teşekkür ettiler.