CHP Gaziosmanpaşa'yı Milletçe Alkışlıyoruz!

CHP'de bitmeyen sendrom; ilçe başkanı kim, yönetim var mı?

CHP Gaziosmanpaşa İlçe yönetimi yaklaşık bir ay önce düştü. Ardından ilçe başkansız ve yönetimsiz kaldı. Ön seçim sürecinde Mehmet Meşeci'ye tek kişilik  görevlendirme verilerek seçimler yapıldı. Ardından Recep Bakır'a ilçe başkanlığı görevi verilerek yönetim yapması istendi. Bakır bir yönetim listesi yaptı ama il başkanlığından henüz onay çıkmadı. Recep Bakır bu göreve atanalı ve listeyi yapalı yaklaşık 3 hafta oluyor. Sürecin ne zaman ve ne şekil sonuçlanacağı bilinmezken; durum böyle devam ederse Recep Bakır'ın görevi iade edebileceği konuşulmaya başlandı.

Recep Bakır'ın bu süre zarfında ilçe binasına gitmediği, Mehmet Meşeci'nin yetkisiz-yetkili olarak ilçeyi idare ederek alkışı hak ettiği konuşuluyor.

CHP Gaziosmanpaşa, yönetim yoksunluğu-belirsizliği konusunda Gaziosmanapaşaspor ile benzerlik gösteriyor. Gaziosmanpaşaspor'da da son bir yıldır başkanlık ve yönetim sendromu yaşanıyor...

Bu durum ayrıca CHP'li partlililer arasında da çeşitli serzenişlerle dile getiriliyor. Eski Meclis Üyesi Mehmet Yüceer facebook hesabında "Beş aydır bir ilçe yönetimini atayamayan ve ilçeyi kaosa sürükleyenleri alkışlıyoruz." Şeklinde ifade kullanıyor.