Akşemsettin Muhtarlığı'ndan Örnek Çalışma

Muhtarlık Kızılay İşbirliği...

Eyüp Akşemsettin Mahalle Muhtarlığı, Eyüp Kızılay Şubesi ile hafta sonu ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Cuma günü Veysel Karani Cami avlusunda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası, Pazar günü Cengiz Tope Otobüs Durağı'nda devam etti.

Kan Bağışı kampanyası ile ilgili olarak Gophaber'e konuşan Akşemsettin Mahalle Muhtarı Hakan Demir, "Bu yıl geleneksel hale gelen kan bağış kampanyamızın 6. sını gerçekleştirdik. 200 üniteye yakın kan bağışı gerçekleşti. Kan bağış kampanyamız önümüzdeki yıllarda da sürecek" dedi.

Kan bağışı kampanyası dolayısı ile bir çok isme teşekkür eden Muhtar Demir, "Kan Bağışımıza destek veren Okul Müdürlerimize, Yeşilpınar Yüzme Havuzu Müdürümüz Selim KABİL beye, Ak Parti Mahalle başkanı Şakir KAYA'ya, Kadın Kolları Arzu hanım ve Sevim hanıma, Milliyetçi Hareket Partisi mahalle başkanı Serdar ERBEK ve yönetimine, Veysel Karani Camii İmam Hatibi her kan bağışında emeği olan Sezai KAYNAR hocama, Akşemsettin Talebe Yurdumuza, Fetih Camii ve Talebe yurdu Şaban BEKTAŞ hocama, Süleyman Çelebi Camii hocası Mustafa beye, Parseller Spor Kulubü başkanımız Ahmet MALATYALI ve yönetimine ve sporcularına, Büyük Osmanlı Derneği Başkanı Bayram DEMİR'e, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzden Kenan ve Özkan beye Eyüp Kızılay Şube Balkanımız Abit TÜFEKÇİ ve yönetimine Kızılay Eyüp Şube gönüllülerimiz Muatter hanım, Arzu hanım, Hülya hanıma, GOP yerel internet haber Ali Şükrü beye, Şehit Öğretmenler Okul aile birliği başkanlarımız Sema hanım ve Ayşe hanıma Ali KARAKAYA hocama Ülker Okul aile birliği başkanımız Seçil hanıma(çok emeği vardır) ve yönetimine Eyüp Müteahitler Dernek başkanı Murat BABAYİĞİT ve yönetim kuruluna,esnaflarımıza, bir önceki muhtarımız benim atam babama Avni beye ilçemizin çok değerli muhtarlarından Düğmeciler Mah.Muhtarı Kazım SARI, Çırçır Mah.Muhtarı Yusuf GÜL,Topçular Mah.muhtarı Remzi TÜKENMEZ,Nişanca Mah.Muhtarı Ramazan GÜVEN, Eyüp Merkez Mah.Muhtarı İzzet ÖZKAN,Defterdar Mah.Muhtarı Hamit KARAALİ,Emniyettepe Mah.Muhtarı Mustafa ERBAŞ,Yeşilpınar Mah.Muhtarı İlker ÇOMAK ve azalarına ve Akşemesettin Mahalle Muhtar azalarımıza ve affınıza sığınarak isimlerini sayamadığım tüm STK temsilcilerine ve vatandaşlarımıza, Kan Bağışı gönüllülerimize yürekten samimiyetle teşekkür ediyorum." Şeklinde konuştu.