Mehmet Özçelik: Bir oyum var gider kullanırım

Mehmet Özçelik Gophaber’e yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Gaziosmanpaşaspor Kamuoyuna; Üyesi bulunduğum kulübün kurumsallaşması ve düzenli bir müessese olması için, şahsım olarak bugüne kadar elimden gelen her şeyi ölçülerinde ve nizamında yapmaya çalıştım.

Bugün Gaziosmanpaşaspor camiasının bulunduğu durum tam bir keşmekeş olup, bir çok taraftarın ekip oluşturarak kendi mücadelesini vermekte! Bu mücadele esnasında karşı tarafın kişilik haklarına, mahremiyetine önem vermediğini üzüntü içinde görmekteyim.

Bugüne kadar, -polemiklere girmemek adına isimlerini burada açıklamaktan hicap ettiğim- gelecekte aday ve yönetici olma arzusunda olan arkadaşlar tüzük ve ilgili problemlerle alakalı olarak malumat ve yorumlarımı sorduklarında ne biliyorsam onu izah etmeye çalıştım.

Bazıları işine geldiği gibi yorumlayarak, şahsımı kamuoyunda rencide edecek durumların vücut bulmasına sebep oldular.

Bu tarihten sonra beğendiğim bir listenin seçilmesinde bir oyum olduğunu ve onu istediğim gibi kullanacağımı; bunun dışında hiç kimsenin kafasının arkasındaki düşünce ve planlarına alet olmamak için, kulüple ilgili hiçbir beyan veya görüşün şahsıma ait olmadığını camiamızın bilgilerine arz ederim.”