Akşemsettin Remzi Aydın'ı Bağrına Bastı...

Akşemsettinliler'den Başkan Aydın'a büyük ilgi...

Eyüp Belediyesi ilçenin çeşitli noktalarında Ramazan etkinliklerine devam ediyor. Bu anlamda her akşam bir mahallede sokak iftarları ise sürüyor.  

Eyüp Belediyesi 7 Temmuz Salı akşamı, Akşemsettin Mahallesi'nde sokak iftarı düzenledi. Sokak iftarına ortalama olarak masa sandalye getirildi. Fakat iftara ilgi beklenenin neredeyse iki katıl oldu.

İftar öncesi Başkan Aydın ile İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız ve Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç  masaları dolaşarak Akşemsettinlilerle hasbihal etti... 

Daha sonra kürsüden bir konuşma yapan Başkan Aydın, katılım ve gördüğü ilgiden dolayı Akşemsettinlilere teşekkür etti. Akşemsettin'in tapu ve diğer sorunlarını dönem içersinde çözmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ezan okunmasına yakın tekrar vatandaşların içine giren Başkan Aydın, kalabalık olmasına rağmen eve gitmeyen  çimenlerde oturan vatandaşlarla ilgilendi. Ezan okunmasına karşın uzun süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın, daha sonra bir masaya misafir oldu.

İftar davetinde Akşemsettin Muhtarı Hakan Demir ve muhtar azaları, Ak Parti'nin Akşemsettin I Mahalle yönetimi ve Başkanı Mehmet Yurtbaşı, Akşemsettim II Mahalle yönetimi ve Başkanı Şakir Kaya, Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara, Gazetese editörü Halil Aydın yalnız bırakmadılar.