Gaziosmanpaşaspor Yönetimi Futbolcularla Buluştu

3. ligde grubunda şampiyonluğu hedefleyen Sami Mendi başkanlığındaki Gaziosmanpaşaspor yönetimi, Genel Kaptan Selahattin Solmaz’ın verdiği yemekte teknik heyet, futbolcular ve çalışanlarla bir araya geldi.

Futbolcularla birlikte yemek yiyen Gaziosmanpaşasporlu yöneticiler “Bu sezon yıllardır üzerimizde bulunan şansızlığımızı kırmak istiyoruz, hedefimiz bu yıl şampiyonluk” şeklinde konuştular.

Kulüp Başkanı Sami Mendi, güçlü transferlere yaptıklarını ve bu transferlerin içine çok sayıda gençleri motive ettiklerini belirterek “Bu yıl 3. Lig’de şampiyon olacağız. Bunun başka yolu yok teknik kadromuz ve futbolcularımız adeta bu olguya kilitlendiler” ifadelerini kullandı.

Genel Kaptan Selahattin Solmaz ise “Buraya toplanmamızdaki neden herkesin birbirleri ile tanışması ve kaynaşması, bizim şampiyonluk hedefimiz var o hedefi başaracağız. Yeni bir sezonda iyi bir futbol ve takımın daha iyi yerlerde olabilmesi için elimizi taşın altına koymamız gerekiyordu. Biz bu özveriyi gösterdik. Allah nasip ederse birlik ve beraberlik içerisinde yeni sezonda Gaziosmanpaşaspor’u hedefe taşıyacağız“ dedi.

As Başkan Süleyman Karadayı ise yaptığı konuşmada “Gaziosmanpaşasporlu yöneticileri olarak, teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tam. İnşallah yeni sezonda Gaziosmanpaşaspor’a yakışır bir futbol sergileyeceğiz. Hedefimiz şampiyonluk. Bu vesile ile bazı arkadaşlarımızla görüşmeler yaptık. Biz Gaziosmanpaşaspor yöneticileri olarak tüm verilen sözlerin arkasındayız’’ dedi.

Gaziosmanpaşasporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla birlikte yemek yiyerek daha da yakından tanıştılar ve sezona hazırlıklı olduklarının mesajını verdiler.

www.gophaber.com Özel Haber - Erol Eftekin - Ali Şükrü Kara