Süleyman Aykaç yerel basınla bir araya geldi.

Ak Parti Eyüp yerel basınla buluştu...

Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, 5. Olağan Büyük Kongre öncesinde bölgede yayın yapan yerel basınla bir araya geldi. Toplantı karşılıklı sohbet ortamında geçti. Başkan Aykaç yerel basın mensuplarını tek tek dinleyerek, sorulan sorulara cevaplar verdi. 

Toplantıda basın açıklamasında da yer verildi. Yapılan basın açıklaması "2002 yılında itibaren girilen seçimlerde Ak Parti milletle olan sözleşmesini yenileyerek çıktı. Coğrafyamızın ve topraklarımızın makus talihini değiştirme kararlılığında olan ve bunu ispatlamış tek hareket Ak Parti ve onun kadroları için 1 Kasım; anlamı, yüklendiği misyonu ve sorumluluğu açısında önemli bir tarihtir. 12 Eylül Türkiye'nin en talihsiz günlerinden biriydi. Çok şükür 2000 referandumu ile bu tarihin üzerindeki kara lekeyi kaldırdık. Şimdi 12 Eylül 2015'te, bu günü Ak Parti 5. Olağan Büyük Kongresi ile taçlandırıyoruz. Partimizin her kongresinin bir anlam ve misyonu vardır." Şeklinde oldu.

Başkan Aykaç, 7 Haziran seçimlerini Eyüp özelinde değerlendirdiklerini. Gerekli çalışmaları yaparak 1 Kasım seçimlerine hazırlandıklarını ifade etti. 

Başkan Aykaç ayrıca, ülkede yaşanan son terör olayları ve verilen şehitlerle ilgili olarak derin üzüntü içersinde olduğunu ifade etti.