Başkan Pirdal: 77 Düvele Karşı Mücadele Ediyoruz.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, 1 Kasım seçimleri dolayısı ile çalışmalarını  yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa’da kurulu bulunan Giresun STK temsilcileri, Ak Parti ile bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Ak Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan, 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Hamdi Çamlı, Belediye Başkan Yardımcıları Beşir Açıkça ve Ömer Faruk Yıldız katıldılar.

Kahvaltıda konuşan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, terör olaylarında tek yürek olunması gerektiğini ancak kurtuluş savaşında 7 düvele karşı mücadele ettiklerini bugün içerde ve dışarıda 77 düvele karşı mücadele ettiklerini ifade etti. Başkan Pirdal, Ak Parti'nin Türkiye'yi ileriye götürmesini içte ve dışta hazmedemeyenler olduğunu ifade ederek, 1 Kasım seçimlerinde Türkiye'nin ilerleyişine devam edebilmesi için her bir oyun önemli olduğunu, seçim pusulasında mührün Ak Parti'ye vurulması gerektiğini ifade etti.

Ak Parti Gaziosmanpaşa'da Jokeri ile sahada...

Ak Parti'den İstanbul 1. Bölge 12. sıradan aday olan Hasan Turan ise 'Joker' gibi 2. bölgede seçim çalışmasına katıldı. Sabah hemşerileri ile bir araya gelen Turan, Gaziosmanpaşa teşkilatı ile ilçede esnaf ziyareti çalışmalarına katıldı.

Milletvekili adayı Turan, kendisinin 1. bölgeden aday olduğunu ancak İstanbul'un 3 bölgesinde özellikle Giresunlu hemşeriler ile bir araya gelerek seçim çalışmalarına katıldığını ifade etti. Turan, Türkiye'nin AK Parti'nin tek başına iktidarına ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak, diğer partilerin Giresunlu adaylara yeteri kadar önem vermediği yerde hemşerilerinin gereğini yapacağına inandığını ifade etti.