Hasan Turan'dan Görkemli Veda

Hasan Turan Federasyon Başkanlığı'nı Bıraktı...

Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Hasan Turan, yapılan kongrede federasyon başkanlığı görevini devretti.

Giresun STK Federasyon, Eyüp Kültür Merkezi'nde 3. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye yoğun bir katılım sağlandı.  Kongreye İstanbul Milletvekili ve Federasyon Başkanı Hasan Turan, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, eski milletvekilleri Ünal Kacır, Turhan Alçelik, Ak Parti GOP İlçe Başkanı ŞAhin Pirdal, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve siyasi partilerin çok sayıda temsilcisi katıldılar.

Kongre sonrasında Başkan Hasan Turan görevi yeni Başkan Mehmet Kuğu'ya devretti.

Hasan Turan veda konuşmasında "Altı yıldan bu yana şerefle yürüttüğüm Giresun Federasyonu Başkanlık görevimi 3. olağan kongremizde yüzümüzün akı ile arkadaşlarıma devrettim. Gözümüzü arkada bırakmayacak, birçoğu ile geçtiğimiz dönemlerde de beraber yürüdüğümüz arkadaşlarım açık oylamada üyelerimizin oy birliği ile bayrağı devralmışlardır. Federasyon Başkanlığa getirilen Mehmet Kuğu ve ekibine yürekten başarılar diliyorum. Çıtayı daha da yukarıya çıkaracaklarından eminim. Beni Onursal Başkanlıkla taltif eden genel kurulumuza da çok teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olacağımı buradan bir sefer daha deklere ediyor,helalliklerini diliyorum. Allah Giresun'umuza, Ülkemize, Aziz Milletimize , Alem-İ İslama, mazlum ve madur kardeşlerimize hayırlı hizmetler yapmayı cümlemize nasip eylesin." Dedi.