Ceylanspor Başkanı Fikret Er; Gaziosmanpaşa’nın En Büyük Eksiği Spor Tesisleri

Bu sonuçtan  sonra Ceylanspor ligin bitimine 1 hafta  kala 1.Amatör Kümede  Grubunda 2. sırayı alarak Play-Off ‘a kalma başarısını  gösterdi.

Ceylanspor’un sevilen  başkanı Fikret Er,  camia olarak Play-Off ‘a kalmanın sevincini yaşadıklarını belirterek GOPHABER’e önemli açıklamalar yaptı.

Gaziosmanpaşada ’da maalesef gençlerin ve halkın hep birlikte yapacağı bir spor tesisi yok” diyen Er,  şöyle devam etti: “ İlçemizde gençler ve halkın kullanabileceği spor alanları maalesef yok. Semt sahaları ise yetersiz. İlçemize  öyle bir tesis yapılmalı ki 7-24 tüm halkın rahatça spor yapacağı bir merkez olmalı.

Bu konuda başta Belediye Başkanı  Sayın  Hasan Tahsin Usta her boş alan değerlendirerek spor tesis yapmalı. Gençleri sosyal faaliyetlere yönlendirmek için spor alanların çoğalması gerekiyor. İlgisizlik olunca spor  yapmak isteyenlerin sayısının  artması beklenirken,  azalıyor .

Dikkat çekmek istediğim  bir konu da çocuklar ve gençlik sahipsizlik ve ilgisizlik nedeniyle kaderine terk ediliyor. Biz Ceylanspor Kulübü olarak       Ulu Önder Atatürk’ ün "Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim" sözünden yola çıkarak,  geleceğimiz olan gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora teşvik ediyoruz. Sporu sevdirmek ile beraber başarılı sporcular yetiştirerek Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Ben bu konuda  desteğini esirgemeyen yönetim kuru arkadaşlarıma , hocamıza ve  emeği geçen herkese  teşekkür etmek istiyorum.“

Haber: Erol Eftekin