‘Mutlu Anneler, Huzurlu Yarınlar’ eğitim programının ilk etabı tamamlandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Mutlu Anneler, Huzurlu Yarınlar' başlıklı eğitim programının ilk etabı tamamlandı.

Doğum Öncesi Eğitim Programı başlıklı ilk programın kapanış etkinliğine Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı. Burada programa katılan hanımlara yönelik bir konuşma yapan Başkan Usta, belediye olarak kadınlara yönelik hizmetleri hakkında bilgi verdi. Gaziosmanpaşalı hanımlara yönelik programların artarak devam edeceğini vurgulayan Başkan Usta, bu derece önemli bir programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Usta, daha sonra 3 günlük eğitim programına katılan bayanlara birer ‘Hoş Geldin Bebek Seti’ hediye etti.

Doğum Öncesi Eğitim Programı kapsamında uzman doktorlar, sayıları 50 olan anne adaylarına sağlıklı bir hamilelik sürecinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgi verdi. Programda anne adaylarına yönelik “Hamilelikte Acil Durumlar ve Beslenme, Anne-Baba ve Bebek İletişimi, Doğum Sonrası Takip, Anne Sütü ve Önemi, Loğusalık Döneminde Depresyonla Başa Çıkma Yöntemleri” gibi konularda bilgi verildi.