’Gülen Maskelerin Yaza Merhaba Partisi’

Gönüllü Anneler ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesinin birlikte organize ettiği ‘Gülen Maskelerin Yaza Merhaba Partisi’ çocuklara, doyasıya gönüllerince bir gün geçirmelerini sağladı. Tedavileri gereği uzun süreler hastanelerde kalmak durumunda olan çocuklar, yaşıtları gibi her şeyi görmek ve eğlenebilmek adına iyi bir programda bir araya geldiler.

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Başhekimi, Prof. Dr. Müslüm Çiçek’in hoş geldin konuşmasından sonra Pediatrik Kemik İliği Nakil Merkez Başkanı Prof. Dr. A. Avni Atay Doç. Dr. Müge Gökçe çocuklarımızla birlikte olmaktan çok mutlu olduklarını, gönüllerince bir gün geçirmelerini dilediklerinin söylediler. Gönüllü Anneler adına, Aslı Döner, organizasyonda emeği geçen herkese ve çocuklara katıldıkları ve bir arada oldukları için teşekkür etti.

Partiye çok sayıda çocuk, yakınları, hekimler, hemşireler ve yöneticiler katıldı. Katılımcı çocuklara sevdikleri çizgi film karakterleri, kukla balonlar, illüzyonist gösterileri, disney karakterleri, parti konseptine uygun kıyafetler, sevdikleri yiyecekler, hediyeler, ünlü yüzlerden sürpriz videolar oldu.