İsmail Ergüneş Gençlerle Buluştu…

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları’nın her hafta Perşembe günü düzenlediği  ‘’Perşembe Kahvesi’’ sohbetinde bu hafta Ak Parti Gaziosmanpaşa eski ilçe başkanı,  Ak Parti İstanbul  ikinci bölge teşkilat komisyonu üyesi İsmail ERGÜNEŞ konuk oldu. 

Ak Parti Hürriyet Mahallesi Lokalinde yapılan toplantıda Gaziosmanpaşa gençlik kolları üyeleri yoğun bir katılım sağlayarak eski başkanları İsmail Ergüneş'e yoğun sevgi gösterisinde bulundular. Gençlik Kolları üyeleri eski başkanlarına kahve ikramının ardından, ard arda soru yağmuruna tutarak merak ettikleri tüm soruları sordular. ERGÜNEŞ, sorulara açık ve net cevaplar vererek gençlerin bir kez daha kalplerindeki yeri fethetti. 

İsmail Ergüneş  gençlik için hangi yollar çizilmeli sorusuna ise şöyle cevap verdi. ‘’İlçe başkanlığım döneminde gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz kardeşimle uyum içinde ve çok güzel çalışmalara imza attık. Eray kardeşimin adalet duygusundan hiç şüphem yok. Her zaman olduğu gibi bu günde yarında üstüme düşen vazife ne olursa Eray kardeşimin yanındayım.’’ 

İş mi siyaset mi sorusuna Ergüneş  şöyle cevap verdi: ‘’Siyasete girdiyseniz haliyle Avukatlık mesleğimizi tam olarak yapamıyoruz ve beş yıl sürece işimizi bir kenara koyup hayatımızın  % 95’i  siyasetle geçti.’’ 

Ergüneş sözlerini sözlerine şöyle devam etti: ‘’Geçmiş hükümet dönemlerinde insanların sağlık  planlamaları,  eğitim planlamaları yapılmamış ve çok büyük zorluklar çekmişlerdir. Gaziosmanpaşa ilçemizde nüfus hızla artıyor  70 -80 kişilik sınıflarda çocuklarımız okumak zorunda kalmışlardı. Fakat  Ak Parti hükümetinin yönetiminde hemen hemen tüm okullarımız yenilendi ve sınıflar çoğaldı. Artık 20 - 30 kişilik sınıflar var. 

Yani Ak Parti hedef koyar ve o hedefi gerçekleştirir. Halkımızdan ve sizin gibi güçlü gençlerimizden aldığı destekle bu hedefleri tek tek gerçekleştiriyor.” Diyerek sözlerine son verdi. 

Ak Parti Gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz,  ‘’bu toplantımıza iştirak eden eski ilçe başkanı İstanbul ikinci bölge teşkilat komisyonu üyesi İsmail Ergüneş başkanımıza, il ikinci bölge teşkilat komisyonu üyesi Atıf Kuru başkana ve tüm gençlik kolları mahalleri yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Haber: Ali Rıza Subaşı