50 Yıllık Aşk Ocaklar'da Devam Ediyor.

Gophaber keşif ekibinin yolu bu bayram Erdek Ocaklar'a düştü...

Yıllarını Gaziosmanpaşa’ya veren esnaf ve iş adamlarından Kemal Haşhaş, Gaziosmanpaşa'da oğlu Murat Haşhaş'ı bırakarak, emeklilik  keyfi sürmek üzere 22 yıl önce yerleştiği Erdek Ocaklar'da ikinci baharını yaşıyor.

Emekli keyfi çıkartmak üzere yola çıkan Kemal Haşhaş, eski çalışkanlığını bir türlü üzerinden atamayınca Ocaklar’da da inşaat yapmaya devam ediyor...

Kemal Haşhaş 50 yıllık hayat arkadaşı Elmas Haşhaş ile aşklarında ikinci baharı yaşıyor.

Gittiği çeşitli kurum ve ortamlarda hanımını yeni sevgilim diye tanıtan Kemal Haşhaş, eşini zaman zaman sevgilim diye çağırırken, ayrıca Pilot diye ikinci bir isimde yakıştırmış. Uçağın kontrolü artık Elmas Haşhaş'da...  Kemal Haşhaş her yıl yeni bir yakıştırma ile iltifat ettiği eşine 2017 yılında ise Cennet Meleğim yakıştırmasını kullanıyor...

Ama gerçek şu ki, Elmas Haşhaş yıllara meydan okuyan gençliği ve güzelliği ile herkesi şaşırtıyor...

Erdek Ocaklar'da bir gerçek daha var ki, bölgede en güzel bahçe 'Villa Elmas'a ait.

Bulundukları villaya eşinin adını veren Kemal Haşhaş, günlük işlerle uğraşırken Elmas Haşhaş ise bahçede harika bir peyzaj ortaya koymuş durumda... Her gün bahçe ile uğraşan Elmas hanım, bütün çiçekleri ve düzenlemeleri tek tek kendi eli ile yapıyor.  Pek fazla televizyon izlemeyip, akıllı telefon kullanıp internete de pek girmek istemeyen Elmas hanım, başka işlerin bahçe ile uğraşmasını engelleyeceğini söylüyor.

Bahçeyi gören yerli ve yabancı turistler fotoğraf çektirmeden ve bahçe sahibi ile sohbet etmeden buradan geçemiyor. Bahçenin fotoğraflarını çeken yerli ve yabancı turistler sosyal medya hesabından görselleri dünyaya ulaştırıyor.

Bahçenin adresini sormanıza gerek yok! Erdek Ocaklar'da en güzel bahçe nerede diye sorun yeter!

Elmas Haşhaş, bahçeye gözü gibi bakmış. Envayi çeşit çiçek, eski ayakkabı, eski çay makineleri, kayıklar, araba lastiklerinin içi çiçek dolu... Bir çok meyve ağacı ise işin bonusu... Tabi bütün bunlar bir kompozisyon içinde olunca ortaya peyzaj harikası çıkıyor.

Bu güzellikler içersinde ömürlerine ve aşklarına güzellik katan Kemal ve Elmas Haşhaş çifti, çocukları ve torunları ile bir araya geldiklerinde ise mutluluk fotoğrafı tamamlanmış oluyor.

Ramazan Bayramı'nda ziyaret ettiğimiz Kemal ve Elmas  Haşhaş çifti, oğulları Murat Haşhaş gibi içten, samimi ve misafirperver... Yanlarından kalkmak için hamle yapmazsan sizi sabaha kadar ikram ve muhabbete tutuyorlar.