Ahmet Özen: MHP seçim vaatlerini unutmuyor.

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen, MHP’nin seçim döneminde verdiği vaatlerin takipçisi olduğunu ifade ederek şu açıklamalarda bulundu:

 

“Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben’ sözünü siyasi çalışmalarda hayata geçiren bir partidir.

 

Mesele ülke olunca MHP’nin ülkeye nasıl sahip çıktığını herkes gördü. Memleket meselesinde görmeye de devam edecektir.

 

 

Milletimize hizmet noktasında da aynı duruşu sergileyen partimiz,  seçim dönemlerinde verdiği sözlerinde takipçisi oluyor. Meclise önerge veya kanun teklifleri vererek milletimizin sorunlarını çözmeye çalışmaktadır.

 

 

MHP’nin son seçim beyannamesinde Emeklilikte Yaşa Takılan mağdurların sorununun çözümü vardı. Bu konu ile ilgili olarak seçim sonrası İstanbul Milletvekilimiz Sayın Arzu Erdem meclise kanun teklifi verdi. Bu teklif 1 Ekim’de meclis açılınca görüşülecek.  Kararı yine milletimiz adına hareket eden meclis verecek.

 

 

Partimiz yerelde ve genelde verdiği sözlerin takipçisidir. Milletimizin sorunlarının çözümü noktasında gereğini yapmaya devam ediyor ve etmeye devam edecektir.”