Ak Parti'de 3 isim masada, bir isim koltukta!

Ak Parti'de aday belirleme süreci devam ediyor.

 

Ak Parti'de aday adaylığı başvurularının ardından, gözler şimdi başkan adaylarının kim olacağına çevrildi. Ak Parti henüz daha aday adayları ile ilgili bir mülakat gerçekleştirmedi. Fakat bazı isimler üzerinden sahada anket çalışması yaptıdığı bilgileri ediniliyor.

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili olarak Ankara'da biri koltukta, üç isminde masada olduğu konuşuluyor. İşte o dört isim şunlar:

 

Hasan Tahsin Usta: Mevcut belediye başkanı olduğu için aday adayı başvurusu istenmedi. Ama daha önce tercih edilmiş ve başkanlığı devam ettiği, koltukta oturduğu için adaylığa yakın isim.

 

İsmail Ergüneş: Gaziosmanpaşa'nın başarılı ilçe başkanlarından. Teşkilat tarafından tutulan bir isim. Ankara'da masada değerlendirmede olduğu belirtiliyor.

 

Mahmut Yeter: Geçiş belediye başkan yardımcılığı, üç döenm meclis üyeliği ve İBB meclis üyeliği yapmış, belediyecilikte tecrübeli bir isim. Masada olan isimlerden biri.

 

Neşe Fazlıoğlu Mert: Avukat ve aynı zamanda sosyolog, donanımlı, teşkilat tarafından sevilen bir isim. Ak Parti'nin İstanbul'da hiç kadın belediye başkanı olmayışından dolayı masada olan isimlerden biri.