Bilal Ay Seçim Çalışmalarına Başladı

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay seçim çalışmalarına hızlı başladı. Çalışmalar kapsamında sık sık esnafla ve halkla bir araya gelen Ay, Yenidoğan ve Yıldıztabya mahalle muhtarları ile Türkiye Sakatlar Derneği Gaziosmanpaşa Şubesi’ni ziyaret etti.

 

AY: GAZİOSMANPAŞA’YI AŞK’LA VE HALKLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

 

Seçim çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, “Ben bu ilçenin evladıyım. Doğduğum günden bugüne kadar ilçemizin sokaklarındayım. Sadece seçim döneminde değil her zaman halkımızla iç içeyim. Onlardan biriyim. Seçim çalışmaları sırasında halkımızın yoğun ilgisini görüyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kamuoyuna daha önce deklare ettiğim gibi ilçemizi AŞK Belediyeciliği ile yöneteceğiz. Halkımızla birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.

 

Seçimlerin favorisi olduklarını ifade eden Başkan Adayı Ay, “Hem sahada gördüğümüz tablo, hem anketler hem de gelen destek mesajları gösteriyor ki bu seçimlerin favorisi biziz. Milletimiz büyük bir teveccüh içerisinde. Zaten hem sokaklardaki tablo hem de işin matematiğine baktığımızda Gaziosmanpaşa’da seçimi kazanabilecek tek muhalefet partisi biziz” şeklinde konuştu.