1 MAYIS'TA EMEK VEREREK DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEDİLER.

Koronavirüs salgını nedeniyle 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Kızılay yine sokaklarda... Kısıtlamanın ilk günleri Ramazan ayına ve 1 Mayıs'a denk geldi.

 

1 Mayıs'ta sokaklarda yardım eylemi

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi de, bu kısıtlama günlerinde vatandaşlara ramazan pidesi dağıttı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde denk gelen bu çalışmada, Kızılay ekibi emek vererek, dayanışma örneği sergilediler.  1 Mayıs'ı yine sahada, sokaklarda çalışarak geçirdiler.

 

Sepetini sal pideyi al

Bayram ve şölen havasında geçen dağıtımı gören vatadaşlar, alkışlarla memnuniyetlerini ifade ettiler. Salınan sepetler pidelerle yukarı çekildi. Binalardan sepetlerini salan vatandaşların, dolu sepetleri yukarı çekmesi güzel görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak vatandaşlara her zaman desteğe devam edeceklerini belirterek, "Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak Koronavirüs salgını süreci başından itibaren vatandaşlarımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bugünde Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak, Genç Kızılay İstanbul İl Başkanımız Sayın Berat AKOVA'nın katılımları ve Kazım Karabekir Mahalle Muhtarımız Sayın Muharrem POLAT'ın katkıları, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA'nın destekleriyle birlikte Ramazan Ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza Pide dağıtımı gerçekleştirdik. Kızılay olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşlarımıza desteklerimiz devam edecek" dedi.