Av. Zafer GÜLMEZ İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Adayı Olduğunu Açıkladı.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan adayı Av. Zafer Gülmez, partililer ve kamuoyuna yönelik bir basın açıklamasında bulundu. Av. Zafer Gülmez açıklamasında şunları ifade etti:

 

"Çok değerli İYİ PARTİ ÜYELERİMİZ, 
Emektar İYİ PARTİ TEŞKİLATIMIZ,
Kıymetli GAZİOSMANPAŞALILAR,


Ülkemizin istenilen refah seviyesine ulaşması, halkımızın mevcut ekonomik şartlarını daha iyiye taşıyabilmesi için İYİ PARTİ İKTİDARINA ihtiyacı vardır. 
İYİ Partimizi iktidara taşımak için Genel Başkanımız Sayın MERAL AKŞENER gibi çalışkan, üretken, liyakate önem veren, partililerimizin emeğini öne çıkartacak bir anlayışla, ötekisi olmayan ve küskünlerin barıştığı bir teşkilatın var olması için hep birlikte çalışacağız.

ÇOK DEĞERLİ GAZİOSMANPAŞA İYİ PARTİLİ ÜYELERİMİZ
Partimizin kuruluşundan bu zamana kadar yer almış Gerçek Emekçiler olan MAHALLE TEŞKILATLARINA, Çok Kıymetli Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Değerli Kurucu İlçe Başkanımıza ve Mevcut İlçe Baskanımıza çok teşekkür ederim. 


Ben ve ekibim parti içindeki bu bayrak yarışında İYİ Parti Gaziosmanpaşayı iktidar yolunda daha da yukarılara taşımaya talibiz.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Çıkmış olduğumuz bu siyasal mücadelemizdeki yolculuğa siz Değerli üylerimizinde destek vermesini diliyor, teşkilatımın emrinde ve her zaman yanında olacağımın sözünu vererek bu kutlu yolu birlikte aşacağımıza canı gönülden inanıyorum. 


Bu mücadeleyi başlatacak gücü yaratması dileğimle 30 Ekim de yapılacak delege kongresine katılımınızın önemi belirterek kongremizin ülkemize, vatandaşımıza  ve partimize hayırlı olmasını diliyorum."