Sultangazi'nin Gurur Tablosu

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, karate dalında bir çok başarıya imza atan Sultangazi Belediye Spor Kulübü sporcuları ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Mimar Sinan Kent Ormanı’nda düzenlenen programa Sultangazi Belediye Spor Kulübü Başkanı Ahmet Yıldız, Belediye Meclis Üyeleri ile sporcular katıldı.  

Programda konuşan Sultangazi Belediye Spor Kulübü Başkanı Yıldız, spor kulübü bünyesinde yüzlerce sporcuya hizmet verdiklerini belirterek, dört yıl içerisinde çok sayıda başarıya imza attıklarını söyledi. Karate dalında dünya şampiyonalarında da derece aldıklarını kaydeden Başkan Yıldız, “Karate branşında gerek Avrupa gerekse ülkemizde birçok başarı elde ettik. Balkan Karate Şampiyonasında dördüncülük aldık. Dünya şampiyonalarında sporcularımız ilk üçe girdi. Akdeniz oyunlarında 6 derece kazandık. Tekvando ve güreş için çalışmalarımız devam ediyor. Milli takıma sporcular gönderdik. Bunlar hepimizin başarısı; sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, daha fazla gence ulaşmaya çalıştıklarını söyledi. Sporun zihinsel ve fiziksel gelişime katkıları olduğuna vurgu yapan Başkan Altunay, “ Spor yaparak her zaman kendinizi zinde hissedersiniz. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız açısından faydası oldukça büyüktür. Boş zamanlarınızı ailenizle, eğitimle ve sporla geçirmenizin her zaman faydalarını göreceksiniz. ” dedi.

Sporcuların sürekli kendilerini yenilemeleri gerektiğine işaret eden Başkan Altunay, “Öğrendiklerinizi arkadaşlarınızla paylaşmayı ihmal etmeyin. Bilgi paylaşıldıkça çoğalır. Daha başarılı olmak için her zaman kendinizi yenilemeli ve öğrenmeyi de sürdürmelisiniz. Başarılarınızla bizleri gururlandırdınız” şeklinde konuştu.

Başkan Altunay, sporcuları Sultangazi İzci Kampı’na davet ederek, “İzci Kampı’nda bir hafta alacağınız eğitimler ve aktivitelerle farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Yalnız başına ayakta kalmayı öğrenerek özgüveninizi geliştirebilirsiniz. Belediyemizin bütün faaliyetlerinden yararlanmalısınız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Altunay, yarışmalarda dereceye giren sporculara altın takarak, başarılarının devamını diledi.