İyi Parti bir kamyon yardım daha gönderdi.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Harun Çapur, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak şunları ifade ett:

"Deprem dolayısı ile tüm halkımıza geçmiş olsun dileklerimi bir kez daha iletiyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, vefat edenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Depremin ilk gününden itibaren yardım çalışmlarımız sürüyor. Bugün deprem bölgesine Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığı olarak yardım aracımızı yükledik ve yola çıkarttık. Destek olan yönetim kurulu üyelerimize, teşkilat başkanımıza, kadın politikalar başkanlığımıza ve gençlik kolları başkanlığımıza yürekten teşekkür ediyorum. 

500 bin TL değerindeki bir kamyon yardımı Hatay İskenderun'a ulaştıştı.  İYİ Parti İstanbul il başkanlığımız öncülüğünde, Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığı olarak İSKENDERUN’a göndermiş olduğumuz yardımlar STK başkanımız Sayın Sabri YILMAZ başkanlığında, Sayın Salim TÜRKOĞLU, Ömer KESER, Tuğrul ŞANLI ve gönüllü iki arkadaşımızdan oluşturduğumuz ekibimiz tarafından yerinde bizzat ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.  Arkadaşlarımızın fedakarlığı ve gayreti takdire şayandır. Destek veren vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

Bizlerle yardım köprüsü kuran vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yaraları birlikte saracağız."