KALDIRILAN AKSARAY HATTINA VATANDAŞTAN TEPKİ!

İBB kaldırılan hat sonrası minibüslerin taksi olarak hizmet vereceğini açıkladı. Fakat yetersiz toplu taşıma araçları, minibüsler kaldırılınca daha da yetersiz durum aldı.

Yeşilpınar Akşemsettin yönünde düzensiz ve gecikmeli otobüs seferleri meydana geliyor. Minibüslerinde olmaması vatandaşları isyan ettiriyor. Saatlerce otobüs beklemek durumunda kalan vatandaşlar İBB'ye tepkili.

Yaklaşan okul dönemi, yetersiz toplu taşıma araçlarından dolayı daha büyük sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Öğrenci, veli ve vatandaşlar saatlerce ulaşım aracı bekleyecek, gelen otobüslere doluluktan dolayı binememeyerek mağdur olmalarına neden olacak!  Yaz döneminde önemli sınavlarda öğrenciler ve görevli öğretmenlerin saatlerce araç beklemek durumunda kaldığı görüldü. Okul döneminde sıkıntı daha da büyüyecek.

Yeni bir ulaşım alternatifi oluşturmayan İBB, var olan hizmeti de ortadan kaldırmasından dolayısı ile tepki topluyor. Eyüpsultan Belediyesi'nin ise bu mağduriyet karşısında ilgisiz kaldığı görülüyor.