KARADENİZ MAHALLE MUHTAR ADAYI ERCAN DANIŞMAZ.

Gophaber'e açıklamalarda bulunan Ercan Danışmaz ile ropörtajımız şöyle oldu:

ERCAN DANIŞMAZ KİMDİR KISACA ÖZGEÇMİŞİNİZDEN BAHSEDEBİLİR MİSİNİZ?

1975 yılında Trabzon’da doğdum. 1977 yılından beri Karadeniz Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. İlköğretim ve ortaöğretim mi Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim okulunda tamamladım. Lise eğitimini Vefa Poyraz lisesinde, üniversite eğitimini ise Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü bitirdikten sonra İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi İktisat bölümünü bitirdim. Ayrıca Anadolu üniversitesi Spor Yönetimi, Anadolu üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü tamamladım. Şu anda ise Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler üzerine yüksek lisans yapmaktayım.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde uzun yıllar Adnan Menderes ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa ortaokullarında öğretmen olarak görev yaptım. Gaziosmanpaşa uyuşturucuyla mücadele derneğinde görev yapmaktayım. Ayrıca değişik sivil toplum kuruluşlarında da görev aldım. evli ve 3 çocuk babasıyım.

ERCAN DANIŞMAZ MUHTAR ADAYI OLMAYI NEDEN DÜŞÜNDÜNÜZ?

Karadeniz Mahallesi halkının her şeyin en iyisine layık olduğuna ve halka hizmetin hakka hizmet olduğuna olan  inancımla bende bu halka hizmetkâr olmalıyım dedim. Mahallemizin nüfusu ilçemizin en fazla nüfusa sahip olmasından dolayı mahallemiz de yapılabilecek birçok şey olduğunu düşünüyorum ve bu amaçla halkımızda teveccüh ederse bu görevi layıkıyla yapmak için bende varım dedim.

PEKİ SİZE GÖRE MAHALLENİZDE NELER YAPILMALI? ERCAN DANIŞMAZ MUHTAR OLURSA MAHALLE HALKINI BEKLEYEN HİZMETLER NELERDİR?

Mahalle sakinlerimiz istedikleri anda muhtarlarına ulaşabileceklerdir. Eğer muhtarlık görevini bize laik görüp verirlerse , makamında oturan değil ekibim ile birlikte her daim sahada insanlarla birlikte mahallesini yöneten bir muhtar olacağım , kaymakamlık ve belediye birimleri ile koordineli şekilde çalışıp mahallemizdeki eksikleri tamamlayacağız , mahallemizde özel çocuklarımızın işleteceği ailelerimizin otura bileceği SEVGİ cafeleri yapacağız , İHTİYAÇ SAHİBİ ailelerimizin tespitlerinin yapılıp gerekli yardımların ulaştırılmasını sağlayacağız. Belediyemiz ile birlikte HANIMLARIMIZIN el emeği ile yapacakları ürünlerini açacağımız alanda satıp ek gelir kazanmalarını sağlayacağız bunun yanında HANIMILARIMIZ için spor yapacakları alan tesis edeceğiz , İlçe milli eğitim müdürlüğü ile birlikte  ÇOCUKLARIMIZIN daha güzel bir eğitim alabilmeleri için bir okulumuzun proje okulu olmasını sağlayacağız , gençlerimizin aktivasyon yapabilecekleri projeler yapacağız Çevre düzenlemeleri yapıp çöp atıklarının ve çöp konteynırlarının sürekli boşaltılmasını sağlayacağız. Cadde ve sokak aydınlatmalarına özen göstererek arızalı sıkıntılı durumlarda gerekli mercilerle iletişime geçerek en kısa zamanda sorunun çözülmesi için çalışacağız.

ERCAN DANIŞMAZ SON OLARAK SEÇMENLERİNİZE İLETMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VAR MI?

Oy vicdan işidir. Ben halkımızın vicdanının sesini dinleyip onlara azaları ile birlikte hizmet etmek isteyen bir ekipi destekleyeceğine inanıyorum. Her zaman yolumuzu aydınlatan  sözüm ile bu röportaja son vermek istiyorum her zaman BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ