Kızılay hız kesmeden çalışmaya devam ediyor.

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi her gün sahada...

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, son dönemde başlattığı saha çalışmalarına hız kesmeden  devam ediyor. Sosyal sorumluluk ve yardım çalışmalarına devam eden Kızılay ekibi dur durak bilmiyor.

 

Hergün sosyal sorumluluk ve yardım çalışmaları ile sahada olan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak çalışmalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Periyodik olarak devam ettirdiğimiz erzak, yağ, kavurma ve kıyma dağıtımımzıı 16 mahallemizde bir kez daha  gerçekleştirdik. Sosyal sorumluluk çerçevesinde sokak hayvanlarımızı da unutmuyoruz. 17 Şubat Dünya Kediler Günü'nde mama dağıtımı gerçekleştirdik.  İş adamlarımızı ziyaret ederek kan bağış çadırlarımızı fabrikalarda açıyoruz. Yine ilçe meydanımızda devam eden kan bağış organizasyonumuzda sürekli görevdeyiz. İhtiyaç sahibi ailelerimize ve çocularımıza sürekli olarak nokta ziyareti yaparak giyim desteğimiz devam ediyor.

 

Kızılay ekibi olarak hergün farklı bir etkinlik veya çalışma ile sahadayız. Bu çalışmalarımızda her zaman bizlere destek olan Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya teşekkür ediyorum." Dedi.