Merkez Gayrimenkul ‘’Önce Güven’’ Diyor.

Merkez Gayrimenkul, Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı’nda  25 yıl boyunca Güçlü Çorap’ı işleten ve bölgenin tanınan esnaflarından Süleyman Güçlü tarafından kuruldu.  Ve Güllü Caddesi 27 numaradaki ofislerinde hizmet veriyor.

 

Zamanın ilerisinde ve güvene dayalı bir ofis kuran Süleyman Güçlü,  aktif olarak 6 emlak danışmanıyla çalışmalarına devam ediyor.  Süleyman Güçlü ofisi kurarken uzun süredir emlak sektöründe olan Arif Kula ile bu işe başlarken, daha sonra kendi ofisini kapatıp ailenin bir parçası olan Arda  Kayrak ile güçlerine güç kattılar.

 

Ordu Caddesi, Pazariçi, Yıldıztabya bölgesine hakim olan Halil İbrahim Akman ve Süleyman Güçlü ile beraber inşaatlara imza atan Karınca Yapı sahibi Ercan Güneş’te Merkez  Gayrimenkul çatısı altında hizmete devam ediyor.

 

Özellikle Bağlarbaşı Caddesi’nde ticari gayrimenkuller konusunda uzman olan Süleyman Güçlü Pano Ayakkabı, Obje İç Giyim, Eminönü Baharat, Bargello, Baba Döner gibi kurumsal firmaların Bağlarbaşı caddesinde yer almasını sağladı.

 

Ofis sahibi  Süleyman Güçlü “Artık bir masa bir sandalye emlakçılık devri bitti. İnsanlar daha kurumsal  ve güven duyacağı ofisler aramaktalar.  Bizim işletmemizde müşterilerimize güven verip, sözümüzü yerine getirmeye büyük önem veriyoruz.  

Çalışma alanımız konut, işyeri satılık kiralık başta olmak üzere; arsa, kat karşılığı inşaat işleri de yapıyoruz.  Ticari olarak Bağlarbaşı trafiğe kapalı caddede yeni markaların kepenk açmasında aracılık ediyoruz.  Bu konuda  müşterilerimize Gaizosmanpaşa’da bir çok ticari yer  temin ettik.  Bende bir Gaziosmanpaşalı olarak kurumsal firmaları Gaziosmanpaşa’ya kazandırmak için elimden geleni yapıyorum,  yapmaya da devam edeceğim.” Şeklinde konuştu.

 

Ofis danışmanlarından Arda Kayrak ise “Bölgemizde özellikle kentsel dönüşüm sonrası tek bir daire yerine, proje bazında çalışmayı tercih etmekteyiz. Ofisimizde Essanora, Koral İstanbul, Ebru Konakları, Kent Konutları gibi site bazlı projelerde satışlarımız var.  Bölgemizde yapılan yeni binaların komple satış ve kiralanmasıyla ilgileniyoruz.  Şuanda Adsız Nefer’de 14 daireli projemiz ve Bağlarbaşı trafiğe kapalı caddede 10 daireli projemizde aktif olarak satışlarımız devam etmektedir” dedi.