Muaz Ertürk: Daha iyi bir yaşam senin hakkın Gaziosmanpaşa!

Dededen, toruna Mithatpaşa mezunu olan bir gelenekten gelen Muaz ERTÜRK, adaylığı ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Gaziosmanpaşa yıllardır hak ettiği hizmeti alamıyor. Özellikle Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi, Yenidoğan, Sarıgöl, Karlıtepe, Pazariçi Mahalleleri Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ikinci plana atılmış durumda.

Halktan kopuk bir anlayışla değil, halkın içinden gelen biri olarak halkla aynı çamura aynı zemine basan bir meclis üyesi olarak çalışmalarımı sürdüreceğim. Tüm  Gaziosmanpaşalı hemşerilerimin desteklerini bekliyorum. Daha iyi bir yaşam senin hakkın Gaziosmanpaşa!" 

Muaz Ertürk Kimdir?
Muaz Ertürk, Kani Ertürk'ün 2. çocuğu olarak 1986 yılında Pazariçi mahallesinde doğmuştur. 1958 senesinden vefat ettiği 2018 senesine kadar Pazariçi mahallesinde ikamet etmiş olan postacı Yusuf Ertürk'ün de torunudur.
İlk öğrenimini Mithatpaşa İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini Eyüp Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Akabinde İstanbul Aydın Üniversitesinde ayakkabı ve moda tasarım bölümünü bitirmiş ve Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Kamu Yönetimi bölümünde öğrenim görmüştür.
Türkiye'nin ve Avrupa'nın önde gelen kurumsal firmalarında teknik departman yöneticiliği yapmıştır.
Türkiye Ayakkabı Sanayiciler Vakfı Ar-Ge Komisyonu üyeliği ve Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı Tüketici Hakem Heyeti bilirkişisi görevlerinde bulunmuştur
Aslen Makedonya göçmenidir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.
Orta seviyede teknik İngilizce bilmektedir.