Sultangazi'de Şampiyonlar Kupa ve Madalyalarını Aldı

Kamu kurumları ile okullar arası olmak üzere iki ayrı kategoride oynanan Voleybol ve Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenlere madalya ve kupaları düzenlenen törenle dağıtıldı.  

Sultangazi Belediyesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde kamu kurumlar ile okullararası olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen spor turnuvaları sona erdi.

Futbol müsabakalarıyla başlayan turnuvaların ikinci etabında voleybol ve masa tenisinde başarılı olan öğrenci ve kamu personellerine madalya ve kupaları düzenlenen törenle dağıtıldı. Melahat Öztoprak İlköğretim Okulu’nda yapılan törene Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir ile okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, turnuvada dereceye giren sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. Sultangazi ilçesinde sporda, eğitimde ve sosyal etkinliklerde değişimin ve gelişimin yaşandığına işaret eden Başkan Altunay, “Bu sene futbol, voleybol ve masa tenisinde gösterdiğiniz başarılar bizleri gururlandırdı. Daha iyi başarılarla Sultangazi’nin adını tüm Türkiye’ye duyuracağınıza inanıyorum” dedi.

Öğrencileri yeni açılan Mimar Sinan Kent Ormanı’nda bulunan spor alanlarına  davet eden Başkan Altunay, “Mimar Sinan Kent Ormanı’nda 3 futbol, 2 voleybol, 2 basketbol , 1 tenis kortu ile tiyatro ve sinema seyir alanları bulunuyor. Bu alanları siz gençlerin hizmetine sunduk” diye konuştu.

Törende daha sonra protokol üyeleri, voleybolda 7 kategoride, masa tenisinde ise 10 kategoride dereceye giren kamu personeli ve öğrencilere ödüllerini ve katılım belgelerini takdim etti. Ödül töreninde 250 öğrenci ve 50 kamu personeli madalya ve kupalarını aldı. Futbol, Voleybol ve Masa Tenisi Spor Turnuvası’nda toplam 3 bin 509 kamu personeli ile öğrenci mücadele etmişti.