Tatil rezervasyon merkezi LOTİS TURİZM açıldı.

Gaziosmanpaşa Meydan Emirağa AVM 91 numarada açılan Lotis Turizm'de gerek yurt içi  gerekse yurt dışı tüm tatil rezervasyonlarınızı yapabiliyorsunuz. Ayrıca uçak bileti de temin edebiliyorsunuz.

Hafta sonu açılışı gerçekleşen Lotis Turizm işletme sahibi Cemil Bakioğlu, "Açılışımıza katılan, mesaj veya çicek gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Gaziosmanpaşa merkezli olarak, sizlere en güzel tatil seçeneklerini sunmak için, hem keyfinize, hem ekonomimize uyacak, tatile gittiğiniz de en güzel tatilimiz buydu diyebilmeniz için, ürün, tesis, bilgi ve bölge tecrübemizle tüm dostlarımızın güvenle rezervasyon yaptırabileceği yeni yerimizi hizmete açtık. Yurt içi veya yurt dışında istediğiniz yerde tatil konusunda sizin için en uygun fiyata rezervasyonlarınızı merkezimizde yapabiliyoruz. Ayrıca yurt içi  veya yurt dışık uçak bileti temini de sağlıyoruz. Mutlu günleriniz için sizlere artık daha yakınız..." Dedi.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için Lotis Turizm'e  0212 259 07 04 veya 0533 271 58 17 numaralı telefonlardan ulaşablirsiniz.