Türkiye Kupasında Gaziosmanpaşaspor- Giresunspor Eşleşti.

Gaziosmanpaşaspor'da Hasan Saka ve Sami Mendi, Türkiye Kupası 2. tur maçıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

2.Turda Bank Asya takımlarından Giresunspor ile karşılaşacaklarını belirten Mendi; karşılaşmanın dostça ve futbol dolu bir şekilde geçmesini beklediklerini söyledi. Rakibin Giresunspor olmasının hiç bir şeyi değiştirmeyeceğini ifade eden Mendi, maça aynı ciddiyetle çıkıp futbolun gerektirdiklerini yerine getireceklerini bildirdi.

Eşleşmenin en güzel tarafının kendi sahalarında oynamak olduğunu vurgulayan Mendi, ''Kupada uzun yıllardır yüzümüz gülmüyor. Bizim gibi kulüpler için Türkiye Kupası maddi anlamda çok önemli bir kaynak. Ancak şu anki duruma baktığımızda önceliğimiz lig maçları. Amacımız üst sıralara tırmanmaktır” dedi.

Yeşil Kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Hasan Saka ise Kupada Giresunspor ile eşleşmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Gaziosmanpaşalıların zevk alacakları, dostluğun ön plana çıktığı bir maç seyrettireceklerini anlatan Saka, Tek düşüncelerinin ilk yarıdaki kalan 4 maçta galip gelmek olduğunu söyledi. Hasan Saka, ''Amacımız ilk yarıyı ilk 5 içerisinde bitirmek.3 puanlı sistemde her şey olabiliyor. Kupada ise gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz'' diye konuştu

Haber: Erol Eftekin  www.gophaber.com