Usta, “30 Mart'ta zafer bizim olacaktır”

Ziyaretlerinde ‘Gaziosmanpaşa’da her zaman hemşehri derneklerimizle beraber olup fikir alışverişinde bulunacağız. Sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışımızla derneklerimizle, vakıflarımızla, spor kulüplerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla her zaman birlikte olacağız. Gaziosmanpaşa’nın geleceğini düşünerek hareket edeceğiz. Projelerimizi Gaziosmanpaşa’nın geleceğine göre ayarlayacağız. Bizim için önemli olan karşılıklı sevgi, saygı ve muhabbettir. Gönüllerde yer bulmaktır. Milletin derdiyle dertlenip durmadan yorulmadan çalışan derneklerimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. 30 Mart akşamı oyunlarla, halaylarla birlikte büyük bir zaferimizi daha kutlayacağız.’ Diyen Usta, Feshane Samsun Günleri’ni ziyaret ederek Samsunlular ile bir araya geldi. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, İstanbul Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner birlikte değerlendirmelerde bulunan Usta, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu standında Samsunlu vatandaşlara Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerini anlattı.

GAZİOSMANPAŞA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Gaziosmanpaşa’nın çehresini değiştireceğini söyleyen Usta konuşmasında,  ‘İlçemizin giriş ve çıkış yollarını güzel bir görünüme kavuşturarak ilçemizi daha güzel ve modern bir görüntüye kavuşturacağız. Gençlerimiz için yapacağımız spor kompleksi, bilgi evleri gençlerimizi stres atarken kötü ve zararlı alışkanlıklardan koruyarak gerek sağlık gerekse bilgi evlerindeki eğitimsel faaliyetlerle kültürleri ve eğitim kalitelerini arttıracağız. Kadınlarımıza yönelik yapacağımız yaşam merkezimiz ile hanım kardeşlerimizin vaktini geçirebilecekleri, spor yapabilecekleri ve birçok faaliyetin olacağı yaşam merkezimizi Gaziosmanpaşa’ya kazandıracağız. Metro projemiz ile trafik ve ulaşım konusunda Gaziosmanpaşa’nın trafiğini rahatlatarak otopark projemizle de arabalara ve insanlarımıza rahat bir nefes aldıracağız.’ Dedi.

Seçim çalışmalarını Karadeniz Mahallesi ve Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde AK Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları’nın düzenlediği Genç Seçmen Programı’yla sonlandıran Usta, genç seçmenlere seslendi. Gençlere yönelik yapacağı çalışmalar hakkında bilgi vererek gençlere spor kompleksi ve bilgi evleri projesinin müjdesini verdi. Seçime sayılı günler kala Gaziosmanpaşa tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan Usta, Gaziosmanpaşa’da hedefinin üzerinde oy oranı alması bekleniyor.