Eyüp Sultan’da Devir Teslim Töreni Yapıldı.
Eyüp Sultan’da Devir Teslim Töreni Yapıldı.
30 Mart’ta yapılan seçimde Ak Parti’den Eyüp Belediye Başkanı seçilen Remzi Aydın, görevi, Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’dan devraldı.
İsmail Kavuncu, Görevi Remzi Aydın’a Devretti…
Eyüp İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatayı Meclis Üyeleri’yle birlikte teslim alan Remzi Aydın, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt, Eyüp Belediyesi yeni Meclis Üyeleri’yle birlikte Belediye’ye geldi. Eyüp Belediyesi önünde belediyenin Mehter Takımı’nın marşlarıyla karşılanan yeni Başkan Remzi Aydın ve ekibi, İsmail Kavuncu’ya 5 yıllık süreçte gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür etti.
Devir teslim töreni, Kuran-ı Kerim Tilaveti’yle başladı. Görevi bugün Remzi Aydın’a devreden İsmail Kavuncu, törende yaptığı konuşmada, “Tüm Eyüp Belediyesi çalışanlarına, Başkan yardımcılarıma, İlçe Teşkilatımıza, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve büyük Eyüp Sultan ailesine yürekten teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.
Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge de şunları söyledi: “Yerel seçimlerin tüm milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İsmail Kavuncu başkanımıza yaptığı güzel çalışmalar için teşekkür ediyor, yeni Başkanımız Remzi Aydın’ı kutluyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da törende yaptığı konuşmada, “Başkanımız İsmail Kavuncu’ya tüm hizmetleri için, çalışmaları için, bize destekleri için çok teşekkür ediyorum. Eyüp Sultan’a yakışan projelerimizi gerçekleştirerek ilçemizde çok güzel çalışmalara imza atacağız. Ben başta Sayın Başbakanımız olmak üzere, İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a, İl Başkanımız Sayın Aziz Babuşçu’ya, İlçe Başkanımız Sn. Rasim Bozkurt ve tüm teşkilat üyelerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Görevimiz asıl şimdi başlıyor. Hep birlikte daima millet hizmet için gece gündüz, dur durak demeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Çünkü bizim arkamızda milletimiz var” dedi.
İsmail Kavuncu daha sonra Remzi Aydın’la birlikte Başkanlık makamına geçerek belediye mührünü Başkan Aydın’a teslim etti. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, törene katılan konuklarla tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
EYÜP BELEDİYESİ ASİL MECLİS ÜYELERİ
Ahmet Turan Koçer (Kontenjan) (Ak Parti)
Ahmet Tüfekçi (Kontenjan) (Ak Parti)
Adem Koçyiğit (Kontenjan) (Ak Parti)
İsmet Laçin (Kontenjan) (Ak Parti)
İsmail Hakkı Turunç (Ak Parti)
Mahmut Sedat Özkan (CHP)
Seçkin Turan (Ak Parti)
Kamil Seçkin Özdemir (CHP)
Önder Benzeş (Ak Parti)
Mustafa Gül (CHP)
Safa Koçoğlu (Ak Parti)
Seyfettin Tayfun (CHP)
Mehmet Bozkır (Ak Parti)
Hüseyin Sevim (Ak Parti)
Seyit Çatalkaya (CHP)
Mevlüde Şahin (Ak Parti)
Şamil Bedir (CHP)
Özlem Ayvaz (Ak Parti)
Hasan Tüzün (CHP)
Semih Dikyol (Ak Parti)
Zafer Döner (CHP)
Hüseyin Çelik (Ak Parti)
Orhan Cem Uçak (Ak Parti)
Güler Işık Cevahir (CHP)
Erhan Doğan (Ak Parti)
Cemalettin Özkan (CHP)
Betül Kervancı (Ak Parti)
Kemalettin Şahin (CHP)
Murat Güney Esen (Ak Parti)
Ülkü Özdemir (CHP)
Şenol Ercan (Ak Parti)
Ergün Çakır (Ak Parti)
Ali Haydar İşkar (CHP)
Alper Gürel (Ak Parti)
Nihat Vural (CHP)
Cahit Özaslan (Ak Parti)
İsmail Altuntaş (CHP)
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

