Gaziosmanpaşaspor'da başkanlığa bu kez Sami Mendi geldi.
Gaziosmanpaşaspor'da başkanlığa bu kez Sami Mendi geldi.
Gaziosmanpaşaspor yaptığı Olağanüstü Kongre ile yönetimi tekrar yeniledi...
Gaziosmanpaşaspor'da Sami Mendi ve Süleyman Karadayı bir araya geldi...
Gaziosmanpaşaspor'da yaşanan yönetim ve kongre çıkmazı yapılan Olağanüstü Kongre ile yeni bir boyut kazandı. İbrahim Yıldız, olağanüstü kongre kararı alarak görevi bıraktı.
Gaziosmnapaşaspor'da isimleri başkan adayı olarak anılan Sami Mendi ve Süleyman Karadayı bir araya geldi ve tek listede birleştirler. Olağanüstü Kongre'ye Sami Mendi başkanlığındaki liste ile gidildi. Kongre sonrası Sami Mendi Gaziosmanpaşaspor'a başkan seçildi. Süleyman Karadayı ise ikinci başkan olarak görev aldı.
Kongre sonrası Gophaber'e değerlendirmede bulunan Mendi ve Karadayı, Gaziosmanpaşaspor'un geleceği için bir araya geldiklerini, güçlü bir yönetim oluşturdukları ve takımı lige hazır hale getirdiklerini ifade ettiler.
Sami Mendi Başkanlığı'nda oluşan yeni yönetim listesi şöyle oldu.
1-Süleyman Karadayı
2-Yıldırım Erdoğan Özçelik
3-Cihan Tavlı
4-Engin Ongül
5-Abdusselam Ceylan
6-Selahattin Solmaz
7-Ramazan Gören
8-Aşık Kardoğan
9-Ömer Güler
10-Mehmet Toprak
11-Şaban Kansız
12-Özkan Aydın
Denetim Kurulu Asil Üyeler
1-Selim Köroğlu
2-Recep Tavlı
3-Ali Yıldırım
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.