Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği ne iş yapar?
Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği ne iş yapar?
Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği, bir türlü bekleneni veremiyor.
Gaziosmanpaşa'da amatörlerin sorunarına çözüm aranıyor...
Başkanlığını Murat Yılmazer'in yaptığı Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği, ilçedeki spor kulüplerinin sorunları ile yeterince ilgilenmediği ifade ediliyor.
İASKF seçimlerinde mevcut başkan Ali Düşmez'in karşındaki Seymen Gençtürk'e destek veren Murat Yılmazer, burada seçimleri kaybedince Gaziosmanpaşa Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği'nde de tartışmalar başladı. Dernek ilçedeki amatör spor kulüplerine hizmet üreteceği yerde, tartışılan bir kurum haline geldi. Yılmazer'in aksine aynı dernekte Ali Düşmez'in listesinden iki kişi de federasyon yönetimine girdi.
Son günlerde amatör kulüpler sağlık raporları konusunda sıkıntılı Fişekspor Kulübü'nden Yılmaz Kurtuldu konuyla ilgili şöye bir şikayette bulunuyor: "Sayın Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği, bir ricada bulunacağım bu güne kadar amatör takımlarımızın vize ve filiz lisans için gerekli olan sağlık raporlarının muayene işlemlerini sağlık ocaklarında ücretsiz olarak sporcu kardeşlerimize yaptırabiliyorduk. Lakin bu sezon sağlık raporları ile gönderdiğimiz tüm sporcularımızı hastanelere yollamaktalar ve orada da bu işlemler için kendilerinden değişik rakamlarda ücret talep etmektedirler. Biz bu sporcularımıza zaten sosyal yardım da dahi bulunamazken, bunlar bir de kalkıp en az 50 lira bazı yerlerde de 300 lira istemektedirler. Bu nasıl bir anlayış buna bir çözüm getirmenizi rica ederim."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

