Mustafa Kamalak Gaziosmanpaşa'da...
Mustafa Kamalak Gaziosmanpaşa'da...
Katılımcılar arasında GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yard Mehmet Emin TOPSAKAL, İl Başkan Yard. Mustafa KAYA, İl Başkan Yard. Yaşar Kangel İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail ACAR, İlçe Eski Başkanı Özbay YAĞMURKAYA ve teşkilat mensupları vardı.

Genel Başkan Mustafa KAMALAK şu sözleri kaydetti.
Ak Parti yabancılara toprak satışını 2,5 hektardan 600 dönüme çıkardı. Şehit kanıyla alınmış toprakları parayla satılamaz. Diyorlar ki sattık da sırtlaına alıp götürdüler mi doğru söylüyorlar sırtlarına alıp götüremezler ama bugün nasıl bir daireyi evinizi arsanızı sattığınızda sattığınız kişi sırtına alıp götürüyor mu hayır ama o mülk üzerine bir söz söyleyemiyorsunuz neden çünkü artık mülk sizin değil de ondan. Bu da aynı şekildedir Sevgili Kardeşlerim olduğu yerden alıp götüremiyorlar topraklarımızı ama bizim de onlar üzerine söz söyleme hakkımız kalmıyor
Diğerleri ile bizim aramızda fark var her şeyden önce yönümüz farklıdır, onlar Avrupa Birliği diyor, yani Hıristiyan Kulübü diyor, Haçlı Birliği diyor. Oraya girebilmek için Avrupa Birliği Bakanlığı kurdular. Biz ise Milli Görüş olarak 'Hayır' diyoruz. Bizim yerimiz, Orta Doğu'dur, İslam alemidir diyoruz. Bu amaçla biz D8'leri kurduk. Eğer bu aziz milletimizi haçlılara, batılılara yama yapacaksak, onlar zaten buralara kadar gelip, buraları işgal etmişlerdir. Kendi bünyelerine katmak için dedelerimiz onları buradan kovmak için canlarını siper ettiler, şehit düştüler. Onların suçu neydi? Sadece Çanakkale'de resmi kayıtlara göre 250 bin şehit verdik. Onlar sizin dedelerinizdi. Katilleri, İngiliz, Fransızlar, yani haçlılar. Oraya gireceksek bu kadar şehidin suçu neydi? Ne olur gafil kardeşlerimizi uyarınız. Siz nereye gitmek istiyorsunuz, Haçlı Birliği'ne mi İslam Birliği'ne mi?
Bu dünyada herkese yetecek kadar yer de vardır, nimet de vardır. Ancak adil bir düzen yoktur. Adil düzen olmadığı için milyonlarca insan yerinden, yurdundan edilmiş. Yine bu ülkede herkese yetecek kadar nimet bulunduğu halde ırkçı emperyalizm, milyonlarca insanın alın terini sömürmüş, damarlarındaki kanını emmiş. Bu yüzden milyonlarca insan sefalete itilmiş, açlığın pençesine bırakılmış, ölüme terk edilmiştir. Örnek Somalili kardeşlerimizdir. Bu münasebetle diyoruz ki bu dünyada herkese yetecek kadar yer de var, nimet de var. Ancak adil bir düzen yok. Ülkemizde de aynı şekilde değil mi bi yanda dolar milyarderleri bir yanda asgari ücretle geçinmeye çalışanlar. Bir yanda yayılan kapitalizmin büyük kuruluşları diğer yanda günü siftahsız kapatan esnafımız. Bir yanda trilyonluk dairelerde kalanlar diğer tarafta gecekondu mahallesi. Soruyorum sizlere kardeşlerim Sizce bunun neres adalet neresi kalkınma?
Sizlere sorsam, mukaddes kitaba göre iki büyük günahı nedir?' desem, birincisinde aklınıza gelmese bile ikinci de zina dersiniz. Yine, 'Size göre yenmesi haram olan bir iki gıda maddesi sayın' desek birinci olmasa bile ikinciye domuz eti dersiniz. Domuzun yetiştirilmesi için teşvik kredisi açan kim, aradaki farkları belirtmek için bunlar yetmez mi? Unutmayın bir gün bu hesapla karşılaşacaksınız. Peki kardeşlerim sizlere soruyorum zinayı suç olmaktan çıkartan ve domuz etini kasaplık et haline getirenler dindar bir nesil yetiştire bilir mi?
Diyerek ülkemizin ve dünyanın güncel meselelerini değerlendirdi. Konuşma esnasında katılımcıların coşkusu ve kendisine yapılan sevgi gösterileri ile sık sık konuşmasının kesilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Katılımcıların programın yapıldığı salona sığmadığı gözlemlenen programda Gaziosmanpaşa’lı Milli Görüşcü’ler Genel Başkanlarını coşkulu bir şekilde karşıladılar. İstiklal Marşı ve Anadolu Gençlik Derneği Gaziosmanpaşa öğrencilerinden Muhammed Bitmez (13) Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program İlçe Başkanı Bilal AY’ın konuşması Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Tiyatro Okulu öğrencilerinin gösterileri ile devam etti. Ve ardından Genel Başkan Mustafa Kamalak söz aldı. Salondaki kalabalığın coşkusunu ve heyecanını gören Kamalak’ın bu heyecan ile birlikte sözlerini uzatması ise dikkatlerden kaçmadı.
Okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Bilal AY şunları kaydetti.
“Eğitime Destek ile Başladık”
Göreve geldiğimiz ilk günden Gaziosmanpaşa’mız için canla başla çalışıyoruz gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımız esnasında hiçbir şeyi kendimize engel olarak görmedik imkanlarımız sınırlı demedik “İman varsa İmkan da vardır” düsturuyla hareket ettik ve bu şekilde hareket etmeye devam edeceğiz. Besmeleyi çektik ve projelerimizi tek tek hayat geçirmeye başladık. İlk işimiz eğitime destek vermek oldu. Dedik ki eğitimsiz olmaz fakat imkanları sınırlı olan hemşehrilerimiz var ne yaptık hemen arkdaşlarımızla bir araya geldi ve eğitim fonu oluşturduk okula başlayan kardeşlerimize katkı olsun dedik ve onların okul gereçlerini karşıladık.
“Mavi Kapak ile Engelleri Aştık”
Bu ülkede insanların sesini az duyduğu devletin sorunlarına ses vermediği engelli vatandaşlarımız var. Onlar için ne yapabiliriz dedik. Ve bir kampanya başlattık “Mavi Kapak ile Engelleri Aşalım”. Bizim halkımız sağduyulu bir halk. Müthiş bir teveccüh ve destek halkımız ile birlikte onlarca engelli kardeşimize umut olduk ve tekerlekli sandalyelerini almalarında halkımız ile aralarında köprü olduk
“Necmettin Erbakan Hatıra Ormanı”
Muhterem Hocamızın meşhur bir sözü vardı “Bir çiçekle bahar gelmez ama her bahar bir çiçekle başlar” biz yine hocamızın sözünü kendimize düstur edindik ve hemen bir hatıra ormanı oluşturduk adını da “Necmettin Erbakan Hatıra Ormanı” koyduk ki hocamızın adı bu fidanlarla birlikte büyüsün dedik. Ve şu anda görüyoruz ki Anadolu’nun bir çok şehrinde Hocamızın adına Hatıra ormanları yapılıyor
“Kendi Sanatçılarımızı Kendimiz Yetiştireceğiz”
Günümüz sanat camiasında maalesef görüyoruz ki batı özentisi bizim medeniyetimize uymayan oyunlar sahne alıyor ve halkımız bu şekilde yönlendiriliyor. Bizim kültürümüze örf adetlerimize uymayan oyunlar filmler eserler çıkıyor ortaya dedik bu iş böyle olmaz sanatı ve sanatçıyı batı taklitçileriniz eline bırakamayız ve Tiyatro Okulumuzu açtık ve gördüğünüz gibi Sayın Başkanım ilk eserlerini sizin karşınızda sergilediler.
“Dünyanın İlk Oyuncak Kermesi”
Afrika’da ki kardeşlerimizi de unutmadık. Hatırlarsınız Başbakan koca bir medya ordusu ve birkaç sanatçı ile birlikte gitti. Üç gün bu medyada yer aldı dördüncü gün unutuldu. Biz buna hayır biz kardeşlerimizi unutamayız dedik ve hanım kardeşlerimiz ile birlikte Dünyanın İlk Oyuncak Kermesini gerçekleştirdik ve gelirlerini Cansuyu Derneği aracılığı ile Afrika’’da ki kardeşlerimize ulaştırdık.
“Van’a 5000 battaniye”
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene doğu illerimizden Van’da bir deprem geçekleşti. Bir çok can kaybımız oldu vatandaşlarımızı kaybettik. Allah hepsine rahmet eylesin. Doğu kışı soğuk ve sert geçer. Depremzede vatandaşlarımız dışarıda kaldılar ve biz hepsini televizyonlardan izledik. Bu görüntülerin ardından arkadaşlarla bir araya geldik ne yapabiliriz dedik ve Van Üşümesin Gaziosmanpaşa’dan Van’a 5000 bataniye yardım kampanyasını başlattık ve Gaziosmanpaşa’lı hemşerilerimiz ile birlikte Van’a battaniye olduk soğuklar ile aralarına duvar olduk.
“Gençliğe Yatırım Yaptık”
Tüm bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken tek başımıza yapmadık. Gençlik Teşkilatımız da her zaman yanımızda oldular. Ve biz gördük ki bu gençler tek bir ilçe merkezine sığmayacaklar. Bize Gaziosmanpaşa’de tek bir merkez yetmez biz de bu duruma el attık ve çalışmalarını daha rahat yapsınlar daha ferah ortamlarda gerçekleştirsinler diye gençliğimze yatırım yaptık ve Küçüğkköy’de bir gençlik merkezi açık ve Gaziosmanpaşa’da 3 tane daha açmaya söz veriyoruz.
“Gaziosmanpaşa Belediyesini Alacağımıza Söz Veriyoruz”
Gördüğünüz üzere yaptığımız çalışmalarla adeta belediye gibi çalışıyoruz. Elimizdeki tüm imkanları halkımız için seferber ediyoruz. Tüm bu çalışmaları tek başımıza değil gördüğünüz bu teşkilat ve halkımız desteği ile gerçekleştirdik Sayın Başkanım. Son zamanlarda söylentiler çıktı seçimleri altı ay önceye alacaklarmış. Biz de burada diyoruz ki “Seçimleri değil altı ay önceye bu hafta sonu yapsalar biz bu teşkilatın desteği ve gayreti ile Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni yine de alırız Allah’ın izni ile. Diyerek sözlerine son verdi.
En Başarılı Mahalle Başkanı’na Plaket
Konuşmaların arnıdan yaptıkları başarılı çalışmalar için ilçe teşkilatına teşekkür eden Kamalak gecenin en başarılı mahallesi olan Hürriyet Mahallesi Başkanı Selim Şişman’a plaket takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden program Genel Başkanın konuşması ile nihayete erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

