Selahaattin Meriç: Karadeniz Oy Vermiş Hizmet Alamamış...
Selahaattin Meriç: Karadeniz Oy Vermiş Hizmet Alamamış...
CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Selahattin Meriç, Karadeniz Mahallesi'nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.
Karadeniz Mahallesi'nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunan CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Selahattin Meriç, mevcut iktidar ve belediyeden şikayet üstüne şikayet aldı.
Vatandaş ve esnfalar Meriç'e Pazar yerinden, park alanlarına kadar yaşadıkları sorunları anlattılar. Çözüm için CHP'nin kazanmasını beklediklerini ifade ettiler.

Selahahttin Meriç ise Karadeniz Mahallesi'nde bulunan vatandaşların, geçmiş dönemlerde yüksek oy verdiklerini ama hizmet alamadıklarını ifade ederek; Karadeniz Mahallesi'nin CHP'nin belediyeyi kazanması halinde ayrım gözetmeksiizn her mahalleye hizmet götüreceğini ifade etti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

