Karadolaplılara Kentsel Dönüşüm Açıklaması
Karadolaplılara Kentsel Dönüşüm Açıklaması
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, haftasonu Karadolap Mahallesi gezisi sırasında Karadolaptaki Eyüp İlçe Mahalleleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneğini ziyaret etti.
60 yıl önce kurulan Eyüp’ün en eski ve köklü STK’lardan biri olan Eyüp İlçe Mahalleleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nde Başkan Yakup Berkil, Başkan Yardımcısı Orhan Altan ve Karadolap Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Başkan Aydın, özellikle tapu, mülkiyet sorunları ve kentsel dönüşüm konusundaki sorularını cevaplandırdı.
Karadolap Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını belirten Başkan Aydın, yapılan çalışmaları ve sonuçlarını onlarla paylaşacağını söyledi. Karadolap Mahallesi sakinleri Başkana güvendiklerini belirterek teşekkür ettiler ve onu sevgiyle uğurladılar.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

