40 İlçe İçinde Son 7'de Olmak!
40 İlçe İçinde Son 7'de Olmak!
Fortis, okul öncesi eğitim konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile ortak bir projeye imza attı.
“Ben de ben de” adlı projeye destek veren bankanın ilk etapta 400 bin TL harcayacaklarını söyleyen Fortis Bank Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yvan de Cock, Fortis’in sosyal görevlerinin ekonomik hedeflerin çok ötesine uzandığının bilincinde olduğunu, bundan dolayı topluma katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Cock, “Başlangıçta İstanbul’da yoğun göç alan Bağcılar, Esenler, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Sultangazi ve Ümraniye’ye odaklanacağız. Fortis eğitim öncüleri seçilen 7 ilçede ana sınıflarının eksik ve ihtiyaçlarını belirleyip giderecek” dedi.
Fortis Bank yetkilileri veya onlara bu bilgileri aktaranlar Gaziosmanpaşa ve Sultangazi’nin İstanbul’da son 7 de yer aldığını tescillemiş oldular. Aslında fena da olmamış; bu iki ilçeye en azından nakti veya ayni yardım girmesi sağlanmış olacak.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

