Bilal Ay Tam Yol İleri...
Bilal Ay Tam Yol İleri...
Belediye Başkan Adaylığı açıklandığı günden itibaren çalışmalarına başlayan ve taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Saadet Partisi’nin Genç Başkan Adayı Bilal AY, Eylül ayına hızlı bir şekilde girdi.
Mahalle ziyaretleri salon programları ve protokol ziyaretleri ile adeta durdurak bilmeden çalışan Genç Başkan Ay, gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor.
Hürriyet Mahallesi ile başlayan mahalle ziyaretleri kapsamında Karadeniz Mahallesi, Şemsipaşa, Yeni Mahalle ve Fevziçakmak programları ile Gaziosmanpaşa’nın yarısını dolaşan AY, adaylığının erken açıklanmasının avantajını kullanıyor.
Gaziosmanpaşa Kaymakamı Seddar YAVUZ ve Gaziosmanpaşa Emniyet Müdürü Fahrettin BOYLU’yu da ziyaret edip Gaziosmanpaşa hakkındaki projelerini anlatan AY, göreve geldiklerinde sadece belediyecilik yapmayacaklarını aynı zamanda Gaziosmanpaşanın cinayet uyuşturucu haberleri ile gazetelerin 3. Sayfasında yer alan kötü imajını ortadan kaldırmak için mücadele edeceklerini belirtti.
Çankırılı olan Genç Başkan AY, Çankırıspor Gecesinde de hemşehrilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Hemşehrilerinin yoğun ilgisinden memnun kalan AY, seçim atmosferine girilmeye başlanan bu günlerde seçimlerin en güçlü adaylarından biri olduğunu göstermiş oldu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
