Trabzon Dernekleri Federasyonu ''Trabzonlu Hekimler'' Toplantısı Gerçekleştirildi
Trabzon Dernekleri Federasyonu ''Trabzonlu Hekimler'' Toplantısı Gerçekleştirildi
Federasyon yönetim kurulu üyeleri de hazır bulunduğu programda; İstanbul Tıp Fakültesi eski genel cerrahi anabilim dalı başkanı ve TDF sağlık komisyonu onursal başkanı sayın Prof. Dr. Ali Akyüz yaptığı veciz konuşmasında tıp personelinin ve hastalarımızın maruz kaldığı olumsuzlukları objektif bir bakış açısı ile ortaya koydu. Davete Prof. Dr. Alaattin Yıldız, Prof. Dr. Cengiz PATA, Prof Dr. Gökhan İPEK,Prof. Dr. Haluk EMİR, Prof. Dr. Metin KESKİN, Prof. Dr. Muhammet BEKTAŞ, Prof. Dr. Sümer YAMANER, Prof. Dr. Turgut İPEK, Prof. Dr. Yavuz Selim PATA, Doç. Dr. Emre BALIK, Doç. Dr. Necmi KURT, Doç. Dr. Ömer BENDER, çok sayıda Uzman Doktor ve Doktor katıldılar.
TRABZONLU HEKİMLER BULUŞTU
Genel başkan Mustafa Demir toplantının açılış konuşmasında; “Başta İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere bütün Trabzonluların sesi olma gayreti içerisindeyiz. Yeni çalışma dönemimizin önemli projelerimizden biri olan “Trabzonlu Meslek Grupları Oluşturulması’’ çalışmamızın “Trabzonlu Hekimler Buluşuyor” toplantımızı, siz değerli üst düzey Prof. Doç. Uzman ve doktorlarımızın katılımıyla gerçekleştiriyoruz.” Dedi.
Mustafa Demir; Meslek gurup toplantıları için öncelikle 20 meslek gurubu belirlediklerini ve ilkini gecen ay Eğitimcilerle yaptıklarını belirterek; “Bu ay sağlık, 7 Nisan’da hukukçular, Mayıs’ta mimar ve mühendisler, Haziran’da spor adamları ve sporcularla yine burada gerçekleştireceğiz.
Bu toplantıların sonunda bütün meslek guruplarıyla birlikte, Büyük Trabzon buluşmasını, İstanbul’un en büyük mekânlarından birinde, bir Trabzonlunun mekânında yapacağız. Bu proje kapsamında tüm meslek guruplarının iletişim bilgileriyle bir bilgi bankası oluşturacak ve hemşerilerimizin istifadesine sunacağız. Haziran ayı içinde Trabzon Dernekleri Federasyonunun Gürpınar Sosyal Tesislerini peyzaj çalışmasını başlatacak ve bunu hep birlikte, büyük bir horon halkasını oluşturarak kutlayacağız.
Ayrıca 24 - 30 Eylül tarihlerinde Feshane’de çok geniş katılımlı” Trabzon’un Fethi ve İstanbul Trabzon Günleri” çalışmalarını gerçekleştirileceğiz” dedi.
Hekimler Buluşması toplantısı için davete katılan İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu, bir konuşma yaptı.
Vali Hüseyin Avni Mutlu; Emniyetin üniversite öğrencileri ile ilgili bir etkinliği için yola çıkmışken haber aldığı Trabzon Dernekleri Federasyonunun Hekimler Buluşması çalışmalarını yakından görmek için geldiğini belirterek, TDF’ nin bütün çalışmalarını takip ettiklerini, özellikle bu meslek gurubu çalışmalarını çok önemsediklerini ve bundan böyle de TDF’ nin tüm davetlerine katılacağını söyledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

